De Harland Awards 2022

Gisteren kreeg ik te horen dat ik met mijn korte verhaal Tijd Verandert Alles de derde plek heb behaald bij de Harland Awards 2021! Ik ben er onwijs blij mee, en zeker van plan volgend jaar weer mee te doen.

Voor wie er niet bekend mee is: de Harland Awards verhalenwedstrijd is een van de langst lopende en grootste en schrijfwedstrijden voor speculatieve fictie in Nederland. Op Hebban.nl kun je, elk jaar rond oktober, een fantasy-, sciencefiction-, of horrorverhaal uploaden van maximaal 7.500 woorden. Het kost 10 euro om mee te doen. De deelnemende verhalen worden (anoniem) beoordeeld door een grote groep voorselecteurs, de vijftien hoogst beoordeelde gaan naar een deskundige jury en die bepaalt daaruit de top vijf. De winnaar krijgt 500 euro, de vier runners-up elk 50 euro, en de vijf verhalen worden gebundeld in een E-book dat wordt gepromoot op de Hebban website.

Meer informatie over de Harland Awards vind je hier. Het E-book met de vijf verhalen kun je hier downloaden. Je moet daarvoor een account aanmaken op Hebban.nl, maar binnenkort komen op mijn eigen website ook een E-book en een PDF van Tijd verandert alles beschikbaar.